Uppdatering April 2024: Nya funktioner i Altanplaneraren! đŸ› ïž

Ett stort tack till alla er som testat Altanplaneraren under vÄren och delat er vÀrdefulla feedback! Vi Àr sÄ glada över att appen redan nu hjÀlpt tusentals anvÀndare att designa sina altaner.

Detta firar vi med att lansera en förbÀttrad version dÀr vi lagt in nya funktioner som mÄnga av er efterfrÄgat. Bland annat fler möbler och rÀcken, samt ökad designflexibilitet. LÀs mer om de nya funktionerna nedan.

Nya funktioner i Altanplaneraren

Nya rÀckesalternativ

I tidigare versioner av appen begrÀnsades anvÀndarna till liggande rÀcken. Som svar pÄ er feedback har vi utökat vÄrt utbud av rÀcken med flera alternativ:

  • KryssrĂ€cke
  • Liggande
  • StĂ„ende
  • Enkel

Se de nya rÀckesalternativen i animationen nedan.

Nya alternativ för rÀcken i Altanplaneraren: kryss, liggande, stÄende och enkel

Fler möbleringsalternativ

Möjligheten att experimentera med olika möbleringsalternativ Àr central för att skapa den perfekta altanmiljön. Baserat pÄ era förslag har vi lagt till fler valmöjligheter:

  • Hörnsoffor i tvĂ„ storlekar
  • Matgrupper i tre storlekar
  • Grillar i tvĂ„ modeller

Liksom tidigare kan ni enkelt flytta runt möblerna för att optimera placeringen. Ta en titt pÄ videon nedan för att se de nya möbleringsalternativen.

Nya möbleringsalternativ: soffgrupper, matgrupper och grill.

Flexiblare altanplacering

Att kunna justera altanens placering i förhÄllande till huset Àr en viktig aspekt i designprocessen. Baserat pÄ er feedback har vi nu lagt till möjligheten att flytta altanen lÀngs med husets fasad. Se nedan:

Nya funktion för att flytta altanen lÀngs fasaden av huset.

Anpassningsbar placering av trappor

Tidigare kunde trappor endast placeras till vÀnster, höger eller i mitten. Vi har fÄtt mÄnga önskningar om mer flexibilitet, sÀrskilt för altaner mot hus med asymmetriskt dörrplacering. Nu kan ni placera trappan var som helst lÀngs altanens sida!

Möjlighet att kunna placera trappan pÄ godtycklig position lÀngs sidan av altanen.

Ny placering för L-formad altan och L-format hus

En L-format hus och en L-formad altan kan kombineras pÄ mÄnga sÀtt. En viktig placering som vi missat i tidigare versioner Àr placeringen dÀr L-huset omfamnar altanen. Detta har vi ÄtgÀrdat och lagt till i nya versionen:

Ny placeringsalternativ för L-formad altan och L-hus.

Sammanfattning

Vi ser fram emot att se hur ni anvÀnder dessa nya funktioner för att utforma sommaren drömprojekt. Tveka inte att dela med er av era projekt och ge feedback sÄ att vi kan fortsÀtta att förbÀttra Altanplaneraren. Tipsa gÀrna era vÀnner och sprid ordet om verktyget pÄ sociala medier.

Slutligen, missa inte att prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev för att fÄ altantips och uppdateringar nÀr vi lanserar nya funktioner.

Vi ses i vÄrsolen!
Team Altanplaneraren

3D Verktyg

Prova Altanplaneraren: ingen inloggning krÀvs och den fungerar pÄ mobiler, datorer och surfplattor.

Avatar

DESIGNA I 3D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *